CURTMETRATGES OFFSIDE FEST 2018

CURTMETRATGES OFFSIDE FEST 2018
31 Març, 2018 OFFside

Aquest any i com ja és habitual, abans de la majoria de llargmetratges documentals d’Offside Fest es projectarà un curtmetratge, la majoria d’ells inèdits al nostre país i amb històries encara més especials i úniques. Aquests són els curts seleccionats per enguany i els seus horaris.

DIJOUS 5 D’ABRIL

18:00h
EL UTILLERO
25 min

Mario Alcocer, conegut com Junior Toral, treballa com el responsable de material de l’equip equatorià Independiente del Valle durant el desenvolupament de la fase final de la Copa Libertadores. Dins de Junior conviuen el treballador dedicat i el seguidor apassionat. Recorre hotels, camerinos i estadis, habitant els espais solitaris del futbol, les ombres on es mouen alguns dels seus protagonistes més essencials.

DIVENDRES 6 D’ABRIL

17:00h
MANN OF THE MATCH
20 min

Rodrigo Mann és un futbolista brasiler que intenta fer-se un lloc al futbol britànic. Després d’haver jugat tota la seva vida al seu país, ara ha acceptat una oferta d’un club de la sisena divisió d’Anglaterra.

19:00h
IRAGARTZE
8 min

Curtmetratge guanyador del primer Concurs de Projectes de Videocreació Thinking Football. Iragartze Fernández Esesumaga és àrbitra assistent a la Tercera Divisió i infermera. La pel·lícula segueix la seva figura, en una mirada que mostra el compromís del col·lectiu arbitral pel compaginar el seu dia a dia amb la seva passió pel futbol.

21:00h
MESSI & ME
25 min

Entranyable aventura d’un amant del més bell de tots els jocs, seguidor irredempt de Lionel Messi, per fer realitat el seu somni de convertir-se en futbolista.

DISSABTE 7 D’ABRIL

17:00h
EU, JOGADORA
19 min

Què creus que pensa la primera dona que ha entrenat la selecció brasilera femenina de futbol? Què senten dues futbolistes olímpiques que van obrir el camí a la generació actual? I quins són els somnis de dues revelacions del jogo bonito actualment?

19:00h
BOCA DE FOGO
9 min

A la ciutat de Salgueiro, els seguidors més incondicionals de l’equip local s’han d’enfrontar al sol i les incomoditats d’un estadi que amenaça de derruir-se. Els acompanya, a la ràdio, el peculiar comentarista Boca de Fogo, narrant uns partits que amb la seva poderosa veu es tornen més elèctrics.

21:00h
HORACIO & JOHAN
12 min

Aquest curtmetratge ens acosta a la figura de Johan Cruyff gràcies a la visió del fotògraf català –i amic personal de l’holandès- Horacio Seguí (Barcelona, 1930). La pel·lícula, dirigida per Johan Kramer, aporta un seguit d’imatges inèdites de l’estada de Cruyff a Barcelona durant la seva etapa com a jugador blaugrana i, fins i tot, en una visita prèvia a la Ciutat Comtal poc coneguda.

DIUMENGE 8 D’ABRIL

17:00h
A COPA DOS REFUGIADOS
13 min

El futbol és un llenguatge universal, capaç de trencar barreres i unir persones. Celebrada a São Paulo des del 2014, la Copa d’Integració de Refugiats pretén cridar l’atenció dels brasilers sobre la vida quotidiana dels refugiats i els immigrants, que han sobreviscut a la crisi humanitària més gran des de la Segona Guerra Mundial.

19:00h
PELÉ DESCONEGUT
38 min

La història de Pelé explicada des d’una perspectiva fins ara inèdita. Des de la presentació al món del nen prodigi al Mundial del 58 fins a la seva retirada amb el New York Cosmos, Pelé: O Rei Desconhecido repassa la trajectòria de l’astre brasiler amb imatges d’arxiu mai vistes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Design Style Switcher