Programació Offside 2020

AVÍS IMPORTANT: Per raons de responsabilitat i seguretat pública, derivades de la situació d’emergència provocada per la  crisi del COVID-19, el festival s’aplaça i serà del 15 al 20 de setembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i als Cinemes Girona. L’edició 2020 també comptarà amb presència online, amb un edició a Filmin composada pels set títols de competició oficial i tres curtmetratges destacats de la programació.

La venda d’entrades es farà a través de la web dels Cinemes Girona i presencialment a les taquilles dels cinemes. Així, assegurem el compliment de les restriccions de seients i distància mínima entre espectadors.

 

Sessió d’obertura: Homenatge a Michael Robinson 

Sessió d’obertura de la setena edició de l’Offside Fest, Festival Internacional de Cinema Documental de Futbol de Barcelona.

Una xerrada inèdita amb gent propera a Michael Robinson com els periodistes John Carlin, Ramon Besa i Gemma Herrero.

L’esdeveniment es podrà seguir en streaming des de la nostra pàgina principal.

Horari: Dimarets 15 de setembre a les 19h
Durada: 120m
Lloc: Àntiga Fàbrica Estrella Damm

 

 

Inauguració: ‘Nos llaman guerreras’ + ‘All I need is a ball’

 

‘Nos llaman guerreras’ (Competició Oficial)

Any: 2018

Dirigit per: Jennifer Socorro, Edwin Corona Ramos i David Alonso

Durada: 81m | VE

Horari: Dimecres 16 de setembre a les 21h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Sinopsi: A Veneçuela, un país ferit per l’agitació política i econòmica, un equip femení sub-17 troba refugi en el futbol, un esport que s’imposa a la seva pobresa personal i la seva condició social de gènere. Però quan aquest equip es manté invicte a tota Sud Amèrica, es troben en posició de guanyar el primer Mundial de Futbol per a Veneçuela i obtenir així acceptació i una veu pròpia al seu país.

Pel·lícula d’Inauguració.
Estrena a Espanya

‘All I need is a ball’ (curtmetratge)

Any: 2020

Dirigit per: Elena Molina

Durada: 17m | VOC

Horari: Dimecres 16 de setembre a les 21h 

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Sinopsi: Paloma Pujol, cansada de ser l’única dona freestyler a Espanya, es proposa obrir la categoria femenina al campionat nacional de freestyle football, però necessita trobar almenys quatre noies més per a aconseguir-ho.

Curtmetratge d’Inauguració, amb la presència de la directora.
Pre-estrena a Espanya. 

Compra d’entrades

Cloenda: ‘Contrapelota’ (Competició Oficial)


Any:
 2018

Dirigit per: Diego Crespo

Durada: 81m | VE

Horari: Dissabte 19 de setembre a les 21h

Lloc:  Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: Un àrbitre que per les nits imita a Serrat, un entrenador que apel·la a missatges d’autoajuda per a motivar el seu equip, un jugador heroi que vol retirar-se i un president que tira d’enginy per a que el seu club sobrevisqui. Un genuí i apassionant retrat del futbol d’ascens argentí.

Pel·lícula de cloenda amb entrega de premis.
Estrena a Espanya. 

Compra d’entrades

‘We wanted more: The miracle of Taipei’ (Competició Oficial)

Any: 2019

Dirigit per: John David Seidler

Duració: 85m | VOSC

Horari: Dijous 17 de setembre a les 21h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: Aquest documental ens porta fins a 1981, quan l’organització de l’mundial de futbol femení, celebrat a Taipei, va convidar a participar al millor equip femení d’Alemanya que, sense cap mena de suport institucional, es van llançar a l’aventura de conquerir el títol en l’altra punta de món. Aquesta sessió anirà acompanyada d’un col·loqui posterior sobre el passat i el present de el futbol femení.

Sessió amb col·loqui posterior
Estrena Internacional

Compra d’entrades

‘Busby’ (Competició Oficial)

Any: 2019

Dirigit per: Joe Pearlman

Durada: 102m | VOSC

Horari: Dissabte 19 de setembre a les 18h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: Dels productors de ‘La Clase del 92’ ens arriba ‘Busby’, un documental per conèixer a fons la figura de Sir Matt Busby, l’influent entrenador escocès que va fer guanyador el Manchester United apostant sobretot pels jugadors joves i superant la tragèdia aèria de Munic del 6 de febrer de 1958.

Estrena a Espanya.

Compra d’entrades

‘PRODE’ (Competició Oficial)

Any: 2020

Dirigit per: Mauro Beccaria

Durada: 102m | VE

Horari: Divendres 18 de setembre a les 18:30h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: ‘PRODE’ ens situa al vestuari del Racing de Córdoba argentí, on jugadors i entrenador han jugat a la loteria del PRODE (la seva Quiniela) i han encertat totes les combinacions de la lliga a falta d’un partit. Si volen guanyar la loteria i ser milionaris només han de fer una cosa: guanyar al totpoderós Ferro en l’últim partit de la jornada.

Estrena a Espanya.

Compra d’entrades

‘Keeper’ (Competició Oficial)

Any: 2020

Dirigit per: Johan Kramer

Durada: 75m | VOSC

Horari: Dijous 17 de setembre a les 18:30h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: ‘Keeper’ explora amb humor la psicologia dels porters de futbol, professionals i no, seguint la pista de cinc casos peculiars. Descobrint els misteris d’aquesta posició tan especial, el director Johan Kramer observa, durant una temporada al futbol amateur neerlandès, la figura més fascinant i complexa d’aquest esport.

Sessió acompanyada del curtmetratge ‘La veu del Barça‘, on el mateix Johan Kramer explora la figura de Manel Vich, l’històric speaker del Camp Nou.

Estrena a Espanya. 

Compra d’entrades

‘A world cup of spies’ (Competició Oficial)

Any: 2018

Dirigit per: Niels Borchert i Jon Adelstein

Durada: 53m | VOSC

Horari: Dimecres 16 de setembre a les 18:30h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: Londres 2010, els petrodòlars flueixen sense control i els multimilionaris russos compren cases de luxe i clubs de futbol. Anglaterra i Russia es troben frec a frec com a favorits per a organitzar la Copa del Món del 2018. Els periodistes Niels Holm i Jon Adelstein s’infiltren al món tèrbol de les agències d’intel·ligència amb una pregunta senzilla: Si segons la FIFA, Russia no era el candidat ideal per organitzar el Mundial, per què i qui va decidir que el Mundial 2018 es jugués allà?

Estrena a Espanya.

Compra d’entrades

Sessions Especials

’89: L’HISTÒRIC TRIOMF DE L’ARSENAL‘ (Sessió especial)

Any: 2018

Dirigit per: Dave Stewart

Durada: 91m | VOSE

Horari: Diumenge 20 de setembre a les 21h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: La veritable història d’un miracle esportiu. Era la temporada 1988/89 y la lliga anglesa arribava a la seva última jornada amb dos equips lluitant pel títol. Aquests dos equips eren el Liverpool i l’Arsenal i, coses del destí, els tocava enfrontar-se a Anfield. L’equip londinenc necessitava vèncer el millor equip d’Anglaterra per dos gols clars per arrabassar el títol. La resta és història.

Compra d’entrades

‘George Best: All by himself’ (Sessió especial)

Any: 2017

Dirigit per: Daniel Gordon

Durada: 92m | VOSE

Horari: Diumenge 20 de setembre a les 18h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: 4€

Sinopsi: Documental d’obligat visionat pels amants del futbol vintage. Produït per l’ESPN, ‘Best‘ repassa la vida personal i trajectòria de George Best, el primer rockstar del futbol -anomenat popularment com “el cinquè Beatle”- i membre del mític Manchester United dels 60.

Compra d’entrades

‘The Making of: Mourinho’ (Sessió especial)

Any: 2019

Dirigit per: Dan Riley

Produït per: DAZN

Durada: 3 capítols de 25m | VOSE

Horari: Divendres 18 de setembre a les 21h

Lloc: Cinemes Girona (Sala 3)

Preu: Gratuït

Sinopsi: Aquesta sèrie, composta per tres episodis de 25 minuts de durada, ofereix una mirada en profunditat als partits decisius en la carrera esportiva de José Mourinho. El tècnic reviu amb nosaltres moments clau com la seva victòria a la Champions League amb el Porto del 2004 i la seva mítica cursa de celebració per la línia de banda a Old Trafford. Cada episodi conté entrevistes exclusives, juntament amb material d’arxiu i altres imatges, per capturar l’essència d’aquells moments històrics del futbol.

Reserva d’entrades

Design Style Switcher