PRIMERS DOCUMENTALS OFFSIDE FEST 2018

PRIMERS DOCUMENTALS OFFSIDE FEST 2018
8 Març, 2018 OFFside

Tessalònica (Grècia), Milà (Itàlia) i Lisboa (Portugal). Són les noves ciutats que han acollit o acolliran una edició d’Offside Fest, el festival internacional de documentals fubtolístics, des que l’aventura es va iniciar a Barcelona l’any 2014. Ara, i celebrant el cinquè aniversari, és l’hora de tornar a Barcelona: Offside Fest 2018 tindrà lloc des del dijous 5 al diumenge 8 d’abril i estrenarà emplaçament als Cinemes Girona de la ciutat comtal.

La cita, consolidada ja dins el circuit internacional de festivals de documentals de futbol que aposten per entendre l’esport com a fenòmen cultural, presentarà un cop més una cuidada sel·lecció de films en dues seccions, la oficial a concurs i la secció Fora de Joc, on es rescaten clàssics del gènere.

Enguany, els primers documentals confirmats són:

The Lane: Sobre el White Hart Lane, mític estadi del Tottenham Hotspur durant 118 anys, des de 1899 al 2017, quan va ser enderrocat.

Kenny: La fascinant història de Kenny Dalglish, jugador i entrenador del Liberpool, ídol de l’afició red, i peça clau en la lluita per aconseguir justícia per les víctimes de la tragèdia de Hillsborough de 1989, on van morir 96 aficionats.

Ceares, el equipo de mi barrio: Fa quatre anys, aquest equip de barri de Gijón, amb 70 anys d’història, estava endeutat i desatès. Un grup d’amics sense cap experiència van agafar les regnes del projecte, portant al club a la seva època daurada. Una història de supervivència en els temps del futbol milionari.

Fuera de juego. La homosexualidad en el fútbol español: Documental que destapa la realitat de l’homofobia al futbol espanyol, alhora que busca possibles solucions. Per què aquesta invisibilitat dels homosexuals al futbol espanyol?

La presentació oficial del festival serà el dilluns 26 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, on desvetllarem tota la programació d’enguany i projectarem un documental especial. Entrada gratuïta!

Els abonaments per Offside Fest 2018 ja estan a la venda a un preu reduït de 20€ (+ despeses de gestió) durant una setmana. Després costaran 25€ (+ despeses de gestió).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Design Style Switcher