PROGRAMACIÓ COMPLETA OFFSIDE FEST 2018

PROGRAMACIÓ COMPLETA OFFSIDE FEST 2018
21 Març, 2018 OFFside

Ja podem anunciar la programació completa i els horaris d’Offside Fest 2018, que tindrà lloc del 5 al 8 d’abril als Cinemes Girona de Barcelona. Són 10 llargmetratges documentals (a més de 9 curts que els precediran) que com de costum aborden el futbol des de múltiples perspectives i enfocaments. Enguany, i coincidint amb que és any de Mundial, la temàtica d’alguns dels documentals gira al voltant de totes les cares d’un esdeveniment així.

Abonaments a la venda a un preu de 25€ (més despeses de gestió) i entrades per sessió a un preu de 3€ (més despeses de gestió).

Els 10 llargmetratges documentals són:

DIJOUS 5 D’ABRIL

18:00h
BOJOS PEL FUTBOL
2017 / Itàlia / Volfango De Biasi / 74 min

Un grup de pacients d’un manicomi italià viatgen a Osaka, Japó, per participar a la Copa Mundial d’afectats de malalties mentals. El futbol com antídot a la fragilitat psíquica d’uns personatges entranyables.

20:00h
TEAM GAZA
2016 / Holanda / Laurens Samsom / 85 min

Aquest premiat documental ens descobreix a un grup de joves palestins en la seva cerca cerca de la felicitat. A tots ells els uneix ser jugadors d’un dels clubs més històrics de la Franja. Fora del camp cadascun d’ells ha escollit el seu propi camí.

DIVENDRES 6 D’ABRIL

17:00h
CASUALS: LA HISTÒRIA D’UNA MODA NASCUDA A LES GRADES
2011 / Regne Unit / Mick Kelly / 75 min

Aquest documental narra l’auge de la moda “casual”. Una estètica sorgida d’una de les subcultures juvenils fonamentals per entendre l’Anglaterra de la dècada dels 80 i inspirada en els dissenys d’algunes de les principals marques de roba esportiva de l’època.

19:00h
KUNG FU(TBOL)
2017 / Alemanya, Xina / Tian Dong / 92 min

El mestre xinès Shaolin Kung Fu Shi Yanlu utilitza tècniques de Kung Fu perquè els nens i nenes millorin com a futbolistes. Un nou sistema d’entrenament que ha despertat l’atenció del govern xinès, que no ha dubtat a adoptar-lo per millorar el rendiment dels seus jugadors de referència.

21:00h
THE LANE
2018 / Regne Unit / Luke Mellows / 52 min

Documental sobre el White Hart Lane, mític estadi del Tottenham Hotspur durant 118 anys, de 1899 a 2017, quan va ser enderrocat. Edifici icònic que durant dècades ha marcat a generacions de seguidors i jugadors Lilywhites.

DISSABTE 7 D’ABRIL

17:00h
FUERA DE JUEGO. LA HOMOSEXUALIDAD EN EL FÚTBOL ESPAÑOL
70 min
Per què la invisibilitat dels homosexuals al futbol espanyol? Aquest documental destapa la realitat de l’homofòbia al món del futbol a casa nostra, alhora que busca possibles solucions.

19:00h
MEN IN THE ARENA
2017 / Estats Units / J.R. Biersmith / 85 min

L’encoratjadora història de dos futbolistes, membres de la selecció de futbol de Somàlia, però sobretot amics que persegueixen els seus somnis, tot i que gairebé és impossible fer-los realitat. Una pel·lícula meravellosa que narra un fascinant viatge improbable.

21:00h
KENNY
2017 / Regne Unit / Stewart Sugg / 84 min

La fascinant història de Kenny Dalglish, jugador i entrenador del Liverpool, ídol de l’afició red, i peça clau en la lluita per aconseguir justícia per les víctimes de la tragèdia de Hillsborough de 1989, on van morir 96 aficionats.

DIUMENGE 8 D’ABRIL

17:00h
THE WORKERS CUP
2017 / Noruega / Adam Sobel / 92 min

L’any 2022 Qatar acollirà el major esdeveniment esportiu del món, la Copa del Món de futbol. En aquest moment, però, lluny dels focus, centrats en els futbolistes estrella, les instal·lacions del torneig estan sent construïdes amb les mans del milió sis-cents mil treballadors migrants que viuen a Qatar. The Workers Cup dóna veu als homes que estan treballant per construir el Mundial.

19:00h
EL EQUIPO DE MI BARRIO
2017 / Espanya / Rafa de los Arcos / 56 min

Fa quatre anys, aquest equip de barri de Gijón, amb 70 anys d’història, estava endeutat i desatès. Un grup d’amics sense cap experiència van agafar les regnes del projecte, portant al club a la seva època daurada. Una història de supervivència en els temps del futbol milionari.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Design Style Switcher