Termes i Condicions

Termes i Condicions

Darrera actualització: 2017.01.23

Si us plau llegir aquests Termes i Condicions atentament abans de fer servir el web http://www.offsidefest.com operada per Fora de Joc

Produccions.

El teu accés i ús d’aquest servei està condicionat al teu acceptació i compliment d’aquests Termes. Aquests Termes s’apliquen a tots els visitants, usuaris, i d’altres que accedeixen o utilitzen el Servei. Accedint o usant el Servei estàs d’acord amb aquests Termes. Si no estàs d’acord amb alguna part dels termes no pot usar el servei.

Compres

Si vols comprar algun producte o servei disponible a www.offsidefest.com se’t pot requerir subministrar certa informació rellevant sobre la compra.

Contingut

El nostre servei et permet llegir, enviar missatges enllaçar, guardar, compartir i fer disponible la informació, textos, gràfics, vídeos i altre material contingut aquí.

Enllaços a altres web

El nostre servei pot contenir enllaços a webs de terceres parts o serveis que no estan controlats ni pertanyen a Fora de Joc Produccions. Fora de Joc Produccions no té cap control ni assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, polítiques de privacitat o pràctiques de cap web de terceres parts. Fora de Joc Produccions no pot ser responsable, directament ni indirectament, de cap dany o pèrdua causada per o en la connexió amb aquestes webs externes.

Canvis

Reservat el dret a modificar o reemplaçar aquests Termes en qualsevol moment. Si hi ha algun canvi ens compromets a proporcionar un avís a mínim 30 dies abans que sorgeixi efecte.

Contacta’ns

Si tens qualsevol preguntes sobre aquests Termes, per favor contacta amb nosaltres.

Design Style Switcher