La 7ª edició del Festival Offside anuncia les pel·lícules d'inauguració i cloenda

L'Offside posa la mirada en el futbol femení: El 24 de març el documental ‘Nos llaman guerreras’ inaugurarà el festival

La 7ª edició del Festival Offside anuncia les pel·lícules d’inauguració i cloenda
2 març, 2020 OFFside

La setena edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Futbol de Barcelona s’inaugurarà el pròxim dimarts 24 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb l’estrena a Espanya del documental ‘Nos llaman guerreras’ (Veneçuela), sobre la lluita de la selecció femenina veneçolana sub-17 -tant dins com fora del terreny de joc- per fer-se amb el seu primer Mundial.

L’estrena de ‘Nos llaman guerreras’ anirà precedida de la projecció del curt ‘All I need is a ball’ (Espanya), de la catalana Elena Molina. Aquest documental ens porta la història de la Paloma Pujol, la primera freestyler d’Espanya, en el seu camí per obrir una categoria femenina en el campionat nacional de freestyle football. La mateixa Paloma Pujol oferirà una perfomance pel públic assistent.

L’Offside tancarà la seva setena edició el diumenge 29 de març amb l’estrena a Espanya de ‘Contrapelota’ (Argentina), un genuí i apassionant retrat del futbol d’ascens argentí, explicat a través de la il·lusió i el caràcter d’un àrbitre, un veterà jugador, un president i un entrenador de la Divisió D nacional.  

Un altre dels documentals seleccionats a Competició Oficial és ‘A World Cup of Spies’ (Dinamarca), on els periodistes Niels Holm i Jon Adelsten s’infiltren al món tèrbol de les agències d’intel·ligència amb una pregunta senzilla: per què i qui va decidir que el Mundial 2018 es jugués a Rússia?

El públic del festival també podrà gaudir de l’estrena de ‘Keeper’, l’últim documental del director Johan Kramer, que explora amb humor la psicologia dels porters de futbol, professionals i no, seguint la pista de cinc casos peculiars. De Kramer es podrà veure també el curtmetratge ‘La veu del Barça’, sobre la figura de Manel Vich, l’històric speaker del Camp Nou. 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Design Style Switcher